Počet záznamů: 1  

Česká gastronomie v kontextu kulinářské turistiky

  1. Článek! Pro signaturu klikni na odkaz In
    Záhlaví-jméno Trousil, Michal, 1979- (autor)
    Údaje o názvuČeská gastronomie v kontextu kulinářské turistiky [elektronický zdroj] = Czech cuisine in the context of culinary tourism / Michal Trousil
    Souběž.n.Czech cuisine in the context of culinary tourism
    PoznámkyČlánek v elektronické podobě na nosiči CD-ROM
    Požadavky na systém: Adobe Acrobat
    In . Sborník referátů z 2. doktorandské konference Katedry rekreologie a cestovního ruchu FIM UHK Univerzita Hradec Králové. - s. 76-84
    Předmět.hesla gastronomie
    turistika
    zážitková turistika
    cestovní ruch
    stravování
    kvalita služeb
    rozvoj cestovního ruchu
    Forma, žánr články ze sborníku
    Konspekt91 - Geografie jako věda. Výzkum. Cestování
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    DatabázeČlánky
    Odkazy - Zdroj.dok.
    článek

    článek

    Do košíku