Počet záznamů: 1  

Vybrané aspekty české produkce a konkurenceschopnosti drůbežího masa v kontextu globálního trhu

  1. Článek! Pro signaturu klikni na odkaz In
    Záhlaví-jméno Rosochatecká, Eva (autor)
    Údaje o názvuVybrané aspekty české produkce a konkurenceschopnosti drůbežího masa v kontextu globálního trhu = The selected aspects of Czech poultry meat production and competitiveness in the context of global market / Eva Rosochatecká, Luboš Smutka, Anna Belova
    Dal.odpovědnost Smutka, Luboš (autor)
    Belova, Anna Vladimirovna (autor)
    Fyz.popis2 tab.
    Souběž.n.Selected aspects of Czech poultry meat production and competitiveness in the context of global market
    Dostupné též v elektronické podobě
    In . Hradecké ekonomické dny 2013 Hradecké ekonomické dny 2013. - S. 151-156
    Předmět.hesla zahraniční obchod
    konkurenceschopnost
    masný průmysl
    drůbeží maso
    Česko
    Forma, žánr články ze sborníku
    Konspekt339.5 - Zahraniční obchod. Mezinárodní obchod
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLhttp://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2013_2.pdf
    DatabázeČlánky
    Odkazy - Zdroj.dok.
    článek

    článek

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.