Počet záznamů: 1  

Jídlo

  1. Údaje o názvuJídlo : dějiny chuti / editor Paul Freedman ; [z anglického originálu ... přeložili Radka Kolebáčová a Petr Roubal]
    Dal.odpovědnost Freedman, Paul H., 1949- (editor)
    Údaje o vydání1. české vyd.
    Vyd.údajePraha : Mladá fronta, 2008
    Fyz.popis368 s. : il. (některé barev.), faksim.
    ISBN978-80-204-1847-0 (váz.)
    Část názvuDějiny chuti
    Název origináluFood: the history of taste
    Předmět.hesla jídlo - dějiny
    stravování - dějiny
    kuchařství - dějiny
    dějiny gastronomie
    Forma, žánr monografie
    obrazové publikace
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLhttp://toc.nkp.cz/NKC/200809/contents/nkc20081816151_1.pdf
    Počet ex.1, z toho volných 1
    DatabázeNaučná literatura
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    94290462634KnihovnaV
    Jídlo

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.