Počet záznamů: 1
Umění francouzské kuchyně
Záhlaví-jméno Child, Julia, 1912-2004 (autor) Údaje o názvu Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně / Julia Childová, Louisette Bertholleová, Simone Becková ; [z anglického originálu ... přeložil Jan Sládek] Dal.odpovědnost Bertholle, Louisette (autor)
Beck, Simone, 1904-1991 (autor)
Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Brno : Jota, 2014 Fyz.popis 895 s. ISBN 978-80-7462-441-4 (váz.) Edice Populárně naučná Název originálu Mastering the art of French cooking Předmět.hesla francouzská jídla delikatesy a speciality Forma, žánr kuchařské recepty příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Databáze Naučná literatura Signatura Přír.číslo Lokace Dislokace Info 94360 462872 Knihovna V
Počet záznamů: 1