Počet záznamů: 1  

Umění francouzské kuchyně

  1. Záhlaví-jméno Child, Julia, 1912-2004 (autor)
    Údaje o názvuUmění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně / Julia Childová, Louisette Bertholleová, Simone Becková ; [z anglického originálu ... přeložil Jan Sládek]
    Dal.odpovědnost Bertholle, Louisette (autor)
    Beck, Simone, 1904-1991 (autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeBrno : Jota, 2014
    Fyz.popis895 s.
    ISBN978-80-7462-441-4 (váz.)
    EdicePopulárně naučná
    Název origináluMastering the art of French cooking
    Předmět.hesla francouzská jídla
    delikatesy a speciality
    Forma, žánr kuchařské recepty
    příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    DatabázeNaučná literatura
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    94360462872KnihovnaV
    Umění francouzské kuchyně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.