Počet záznamů: 1  

Die Herkunft von Lebensmitteln im Tourismus

  1. Záhlaví-jméno Straub, Eva-Maria, 1986- (autor)
    Údaje o názvuDie Herkunft von Lebensmitteln im Tourismus : bio- und regionale Produkte als Erfolgsfaktor für Leistungsträger im Tourismus / Eva-Maria Straub
    Vyd.údajeHamburg : Diplomica Verlag, c2012
    Fyz.popis104 s. : il. (některé barev.)
    ISBN978-3-8428-8308-6 (brož.)
    EdiceReihe Nachhaltigkeit ; Bd. 51
    Předmět.hesla cestovní ruch
    rozvoj cestovního ruchu
    ekoturistika
    regionální výrobky
    regionální značky
    Forma, žánr studie
    Konspekt338.3/.4 - Hospodářská a výrobní odvětví
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.němčina
    Počet ex.1, z toho volných 1
    DatabázeNaučná literatura
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    95156468655KnihovnaVIII-G

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.