Počet záznamů: 1  

Jak na to

  1. Záhlaví-jméno Adamec, Aleš (autor)
    Údaje o názvuJak na to : příklady dobré praxe v deinstitucionalizaci / na formulování principů dobré praxe v deinstitucionalizaci a na vypracování předloh pro zpracování a vyhodnocování příkladů dobré praxe se podíleli členové pracovní skupiny Aleš Adamec, Pavla Baxová, Lucie Bouchalová, Eva Brožová, Karla Burdová, Lada Furmaníková, Lucie Havlíková, Terezie Hradilková, Jiřina Kafková, Romana Kulichová, Jana Medlíková, Jan Mužík, Jan Paleček, Jarmila Tomancová, Simona Tomanová
    Dal.odpovědnost Baxová, Pavla (autor)
    Bouchalová, Lucie (autor)
    Brožová, Eva (autor)
    Burdová, Karla (autor)
    Furmaníková, Lada (autor)
    Havlíková, Lucie (autor)
    Hradilková, Terezie, 1961- (autor)
    Kafková, Jiřina (autor)
    Kulichová, Romana (autor)
    Medlíková, Jana (autor)
    Mužík, Jan (autor)
    Paleček, Jan (autor)
    Tomancová, Jarmila (autor)
    Tomanová, Simona (autor)
    Národní centrum podpory transformace sociálních služeb
    Údaje o vydání2. vydání
    NakladatelPraha : Ministerstvo práce a sociálních věcí České republiky, 2014
    Fyz.popis75 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty, 1 formulář
    ISBN978-80-7421-045-7 (brožováno)
    Část názvuPříklady dobré praxe v deinstitucionalizaci
    Variantní názvyJak na to - příklady dobré praxe v deinstitucionalizaci
    PoznámkyNázev z obálky. Publikace vytvořena Národním centrem podpory transformace sociálních služeb
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla deinstitucionalizace - Česko
    programy a projekty - Česko
    sociální služby - Česko
    Forma, žánr sborníky
    Konspekt364-1/-7 - Druhy sociální pomoci a služeb
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.3, z toho volných 3
    DatabázeNaučná literatura
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    97055479153KnihovnaI-3
    97055479154KnihovnaI-3
    97055479155KnihovnaI-3

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.