Počet záznamů: 1  

Vybrané faktory ovlivňující vzdělávací výsledky žáků

  1. Záhlaví-jméno Lebeda, Tomáš, 1976- (autor)
    Údaje o názvuVybrané faktory ovlivňující vzdělávací výsledky žáků : sekundární analýza TIMSS 2019 / Tomáš Lebeda, Jakub Lysek, Daniel Marek, Monika Brusenbauch Meislová, Michal Soukup, Kateřina Zymová, Markéta Zapletalová, Roman Folwarczný, Josef Basl, Tomáš Zatloukal, Barbora Macková, Jakub Janega, Ondřej Andrys, Dana Pražáková, Oldřich Hájek, Stanislav Daniel
    Dal.odpovědnost Lysek, Jakub, 1989- (autor)
    Marek, Daniel, 1969- (autor)
    Brusenbauch Meislová, Monika, 1984- (autor)
    Soukup, Michal (autor)
    Zymová, Kateřina (autor)
    Zapletalová, Markéta (autor)
    Folwarczný, Roman (autor)
    Basl, Josef, 1981- (autor)
    Zatloukal, Tomáš, 1969- (autor)
    Macková, Barbora (autor)
    Janega, Jakub (autor)
    Andrys, Ondřej (autor)
    Pražáková, Dana (autor)
    Hájek, Oldřich, 1981- (autor)
    Daniel, Stanislav (autor)
    NakladatelPraha : Česká školní inspekce, [2022]
    Copyright©2022
    Fyz.popis83 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy ; 30 cm
    ISBN978-80-88087-89-2 (brožováno)
    Část názvuSekundární analýza TIMSS 2019
    PoznámkyNa obálce označení: 2021/2022
    Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Předmět.hesla Trends in International Mathematics and Science Study (projekt)
    pedagogický výzkum - Česko - 2011-2020
    základní školy - Česko
    pedagogická evaluace
    studijní úspěšnost
    Forma, žánr výzkumné zprávy
    Chronologické údaje 2019
    2011-2020
    Konspekt37 - Výchova a vzdělávání
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.3, z toho volných 2, prezenčně 1
    DatabázeNaučná literatura
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    98866/193502870KnihovnaIIIpouze prezenčně
    98866/193502871KnihovnaIII
    98866/193502872KnihovnaIII
    Vybrané faktory ovlivňující vzdělávací výsledky žáků

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.