Počet záznamů: 1  

Fyziologia chuti, alebo, Úvahy o gastronomickom umení

  1. Záhlaví-jméno Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (autor)
    Údaje o názvuFyziologia chuti, alebo, Úvahy o gastronomickom umení : dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížským gastronomom / Jean Anthelme Brillat-Savarin
    Vyd.údajeBratislava : Tatran, 1987
    Fyz.popis211 s.
    ISBN25
    Poznámky49364
    Předmět.hesla gastronomie
    kuchařství
    Francie
    MDT64
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    DatabázeNaučná literatura
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    33244280708Sklad 2

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.