Počet záznamů: 1  

Obecná potravinářská technologie

  1. Záhlaví-jméno Čepička, Jaroslav, 1940-2010 (autor)
    Údaje o názvuObecná potravinářská technologie / Jaroslav Čepička a kolektiv
    Dal.odpovědnost Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Vysoká škola chemicko-technologická, 1995
    Fyz.popis246 s.
    ISBN80-7080-239-1
    PoznámkyDotisk 1999
    Předmět.hesla technika
    potravinářský průmysl
    potravinářství
    potraviny
    potravinářské suroviny
    potravinářská technologie
    Forma, žánr vysokoškolská skripta
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 0, prezenčně 1
    DatabázeSkripta
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    S 4165361467Skriptapouze prezenčně
    Obecná potravinářská technologie

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.