Počet záznamů: 1  

Food in society

  1. Záhlaví-jméno Atkins, P. J. Peter J. (autor)
    Údaje o názvuFood in society : economy, culture, geography / Peter Atkins and Ian Bowler
    Dal.odpovědnost Bowler, Ian R. (autor)
    Vyd.údajeLondon : Hodder Arnold, 2001
    Fyz.popisxii, 328 s. : il., mapy
    ISBN0-340-72004-2 (brož.)
    PoznámkyThis impression printed in 2007
    Předmět.hesla jídlo - sociální aspekty
    jídlo - kulturní aspekty
    jídlo - ekonomické aspekty
    potraviny
    globalizace
    konzumní společnost
    Forma, žánr monografie
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    Země vyd.Velká Británie
    Jazyk dok.angličtina
    Počet ex.2, z toho volných 2
    DatabázeNaučná literatura
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    84741429340KnihovnaV
    84741457999KnihovnaV

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.