Počet záznamů: 1  

Food science and technology

  1. Údaje o názvuFood science and technology / edited by Geoffrey Campbell-Platt
    Dal.odpovědnost Campbell-Platt, Geoffrey (editor)
    International Union of Food Science and Technology (autor)
    Vyd.údajeChichester : Wiley-Blackwell, 2009
    Fyz.popisxi, 508 s., [14] s. barev. obr. příl. : il.
    ISBN978-0-632-06421-2 (váz.)
    Předmět.hesla potravinářství
    potravinářský průmysl
    potravinářská technologie
    biotechnologie
    potraviny
    hygiena potravin
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    Země vyd.Velká Británie
    Jazyk dok.angličtina
    Počet ex.1, z toho volných 1
    DatabázeNaučná literatura
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    84934429808KnihovnaV

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.