Počet záznamů: 1  

Život hrnčíře začíná v LT A

  1. SYS0041979
    LBL
      
    01363cam-a22003497i-4500
    003
      
    CZ-HkUHK
    005
      
    20240418121925.0
    008
      
    170124s2016----xr------------00|-0-cze-d
    020
      
    $a 978-80-7465-166-3 $q (brožováno)
    040
      
    $a ABD001 $b cze $e rda
    072
    -7
    $a 902 $x Archeologie $2 Konspekt $9 8 $T . $7 hk_us_auth*m0351188
    100
    1-
    $7 hk_us_auth*0078602 $a Thér, Richard, $d 1976-
    245
    10
    $a Život hrnčíře začíná v LT A : $b výroba keramiky v době laténské na Chrudimsku / $c Richard Thér, Tomáš Mangel, Miloš Gregor
    246
    33
    $a Život hrnčíře začíná v LT A ... a končí v LT D
    264
    -1
    $a Červený Kostelec : $b Pavel Mervart, $c 2016
    300
      
    $a 172 stran : $b ilustrace (převážně barevné)
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Vydáno pro Filozofickou fakultu Univerzity Hradec Králové v rámci projektu "Rozvoj působení postdoktorandů na Univerzitě Hradec Králové"
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    650
    07
    $7 hk_us_auth*m0050019 $a keramika $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*0019480 $a hrnčířství $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*0072566 $a doba laténská $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*0012023 $a výrobní technologie $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*0078187 $a keramické materiály $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*0008894 $a archeologické nálezy $z Česko $2 czenas
    651
    -7
    $7 hk_us_auth*0063701 $a Chrudim (Česko : oblast) $2 czenas
    655
    -7
    $7 hk_us_auth*0039020 $a monografie $2 czenas
    700
    1-
    $7 hk_us_auth*m0545037 $a Mangel, Tomáš $4 aut
    700
    1-
    $7 hk_us_auth*0085745 $a Gregor, Miloš $4 aut
    910
      
    $a HKD002 $b 97214-VIII

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.