Počet záznamů: 1  

The management of service for the restaurant manager

  1. Záhlaví-jméno Goodman, Raymond J. (autor)
    Údaje o názvuThe management of service for the restaurant manager / Raymond J. Goodman
    Údaje o vydání2nd ed.
    Vyd.údajeChicago : Irwin, 1996
    Fyz.popis300 s.
    ISBN0-256-18737-1 : 110
    Předmět.hesla management
    management veřejného stravování
    veřejné stravování
    restaurace
    Konspekt005 - Management. Řízení
    MDT330
    Země vyd.Spojené státy americké
    Jazyk dok.angličtina
    Počet ex.2, z toho volných 2
    DatabázeNaučná literatura
    SignaturaPřír.čísloLokaceDislokaceInfo
    62436343304Sklad 3
    62436343309Sklad 3

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.