Počet záznamů: 1  

Na rozhraní komunikácie a persuázie

  1. SYS0060837
    LBL
      
    01923cam^a22005057i^4500
    003
      
    CZ-HkUHK
    005
      
    20220223102242.1
    008
      
    210312s2020^^^^xo^lo^^g^p^^^^001^0^slo^d
    020
      
    $a 978-80-557-1755-5 $q (brožováno)
    040
      
    $a SVKBB $b cze $c SVKBB $d CBD007 $e rda
    072
    -7
    $a 81 $x Lingvistika. Jazyky $2 Konspekt $9 11 $T . $7 hk_us_auth*m0351276
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $9 22 $T . $7 hk_us_auth*m0351530
    100
    1-
    $7 hk_us_auth*0090551 $a Klimová, Katarína, $d 1974- $4 aut
    245
    10
    $a Na rozhraní komunikácie a persuázie : $b modely a stratégie odborného diskurzu / $c Katarína Klimová
    246
    30
    $a Modely a stratégie odborného diskurzu
    250
      
    $a Vydanie prvé
    264
    -1
    $a Banská Bystrica : $b Belianum, $c 2020
    300
      
    $a 163 stran : $b ilustrace (některé barevné) ; $c 25 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Filozofická fakulta
    500
      
    $a Nad názvem: Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici, Filozofická fakulta
    500
      
    $a 110 výtisků
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    650
    07
    $7 hk_us_auth*m0096351 $a komunikace (sdělování) $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*0068843 $a persuaze $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*0058583 $a diskurzivní analýza $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*m0222865 $a stylistika $2 czenas
    655
    -7
    $7 hk_us_auth*0008278 $a učebnice vysokých škol $2 czenas
    710
    2-
    $7 hk_us_auth*0087557 $a Univerzita Mateja Bela. $b Filozofická fakulta $4 pbl
    830
    -0
    $7 hk_us_auth*0090948 $a Filozofická fakulta
    910
      
    $a HKD002 $b 105245

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.