Počet záznamů: 1
Fyziologia chuti, alebo, Úvahy o gastronomickom umení
SYS m0058933 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-HkUHK 005 20230901110501.7 008 060313s1987----xr-----e------|||-||cze-d 020 $c 25 040 $a HKD002 $b cze 041 0-
$a cze 080 $a 64 $2 MRF-sel 100 1-
$7 hk_us_auth*m0410454 $a Brillat-Savarin, Jean Anthelme, $d 1755-1826 $4 aut 245 10
$a Fyziologia chuti, alebo, Úvahy o gastronomickom umení : $b dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížským gastronomom / $c Jean Anthelme Brillat-Savarin 260 $a Bratislava : $b Tatran, $c 1987 300 $a 211 s. 500 $a 49364 650 07
$7 hk_us_auth*m0058932 $a gastronomie $2 czenas 650 07
$7 hk_us_auth*m0039475 $a kuchařství $2 czenas 651 -4
$7 hk_us_auth*m0035850 $a Francie 910 $a HKD002 $b 33244
Počet záznamů: 1