Počet záznamů: 1  

Fyziologia chuti, alebo, Úvahy o gastronomickom umení

  1. SYSm0058933
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-HkUHK
    005
      
    20230901110501.7
    008
      
    060313s1987----xr-----e------|||-||cze-d
    020
      
    $c 25
    040
      
    $a HKD002 $b cze
    041
    0-
    $a cze
    080
      
    $a 64 $2 MRF-sel
    100
    1-
    $7 hk_us_auth*m0410454 $a Brillat-Savarin, Jean Anthelme, $d 1755-1826 $4 aut
    245
    10
    $a Fyziologia chuti, alebo, Úvahy o gastronomickom umení : $b dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížským gastronomom / $c Jean Anthelme Brillat-Savarin
    260
      
    $a Bratislava : $b Tatran, $c 1987
    300
      
    $a 211 s.
    500
      
    $a 49364
    650
    07
    $7 hk_us_auth*m0058932 $a gastronomie $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*m0039475 $a kuchařství $2 czenas
    651
    -4
    $7 hk_us_auth*m0035850 $a Francie
    910
      
    $a HKD002 $b 33244

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.