Počet záznamů: 1
Jídlo
SYS 0033107 LBL 03394cam-a22008897a-4500 003 CZ-HkUHK 005 20240418121658.2 007 ta 008 080819s2008----xr-----|------00|-0-cze-- 015 $a cnb001816151 020 $a 978-80-204-1847-0 (váz.) 035 $a (OCoLC)271610679 040 $a BOA001 $b cze $d ABA001 041 1-
$a cze $h eng 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt $T . $7 hk_us_auth*m0351485 245 00
$a Jídlo : $b dějiny chuti / $c editor Paul Freedman ; [z anglického originálu ... přeložili Radka Kolebáčová a Petr Roubal] 246 30
$a Dějiny chuti 250 $a 1. české vyd. 260 $a Praha : $b Mladá fronta, $c 2008 300 $a 368 s. : $b il. (některé barev.), faksim. 650 07
$7 hk_us_auth*0012673 $a jídlo $x dějiny $2 czenas 650 07
$7 hk_us_auth*m0081449 $a stravování $x dějiny $2 czenas 650 07
$7 hk_us_auth*m0039475 $a kuchařství $x dějiny $2 czenas 650 07
$7 hk_us_auth*0083188 $a dějiny gastronomie $2 czenas 655 -7
$7 hk_us_auth*0039020 $a monografie $2 czenas 655 -7
$7 hk_us_auth*0038646 $a obrazové publikace $2 czenas 700 1-
$7 hk_us_auth*0082951 $a Freedman, Paul H., $d 1949- $4 edt 765 0-
$t Food: the history of taste $9 Česky 856 41
$u http://toc.nkp.cz/NKC/200809/contents/nkc20081816151_1.pdf $y Obsah $4 N 910 $a HKD002 $b 94290-V
Počet záznamů: 1