Počet záznamů: 1  

Jídlo

  1. SYS0033107
    LBL
      
    03394cam-a22008897a-4500
    003
      
    CZ-HkUHK
    005
      
    20240418121658.2
    007
      
    ta
    008
      
    080819s2008----xr-----|------00|-0-cze--
    015
      
    $a cnb001816151
    020
      
    $a 978-80-204-1847-0 (váz.)
    035
      
    $a (OCoLC)271610679
    040
      
    $a BOA001 $b cze $d ABA001
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt $T . $7 hk_us_auth*m0351485
    245
    00
    $a Jídlo : $b dějiny chuti / $c editor Paul Freedman ; [z anglického originálu ... přeložili Radka Kolebáčová a Petr Roubal]
    246
    30
    $a Dějiny chuti
    250
      
    $a 1. české vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Mladá fronta, $c 2008
    300
      
    $a 368 s. : $b il. (některé barev.), faksim.
    650
    07
    $7 hk_us_auth*0012673 $a jídlo $x dějiny $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*m0081449 $a stravování $x dějiny $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*m0039475 $a kuchařství $x dějiny $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*0083188 $a dějiny gastronomie $2 czenas
    655
    -7
    $7 hk_us_auth*0039020 $a monografie $2 czenas
    655
    -7
    $7 hk_us_auth*0038646 $a obrazové publikace $2 czenas
    700
    1-
    $7 hk_us_auth*0082951 $a Freedman, Paul H., $d 1949- $4 edt
    765
    0-
    $t Food: the history of taste $9 Česky
    856
    41
    $u http://toc.nkp.cz/NKC/200809/contents/nkc20081816151_1.pdf $y Obsah $4 N
    910
      
    $a HKD002 $b 94290-V

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.