Počet záznamů: 1  

Kirk, D. 1945-

  1. SYS0083212
    LBL
      
    00598cz--a2200193n--4500
    003
      
    CZ-HkUHK
    005
      
    20141119175959.8
    008
      
    080212|n|acnnnaabn-----------n-a|a------
    040
      
    $a ABA009 $b cze $d ABA001
    046
      
    $f 1945
    100
    1-
    $a Kirk, D. $q (David), $d 1945-
    400
    1-
    $a Kirk, David, $d 1945-
    670
      
    $a Milson A., Kirk, D.: Principles of design and operation of catering equipment, 1980
    670
      
    $a LC (Names) $b autoritní forma
    678
    0-
    $a Autor publikací z oboru gastronomie.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.