Počet záznamů: 1  

Česká gastronomie v kontextu kulinářské turistiky

  1. SYS0016427
    LBL
      
    00000naa-a22^^^^^7a-4500
    003
      
    CZ-HkUHK
    005
      
    20120510090455.0
    007
      
    co-|g|||||||||
    008
      
    120507s2009----xr-|||||s|||||10|-0-cze-d
    040
      
    $a HKD002 $b cze
    041
    0-
    $a cze $b eng
    072
      
    $a 91 $x Geografie jako věda. Výzkum. Cestování $9 7 $2 Konspekt $T . $7 hk_us_auth*m0351171
    100
    1-
    $7 hk_us_auth*m0577115 $a Trousil, Michal, $d 1979- $4 aut
    245
    10
    $a Česká gastronomie v kontextu kulinářské turistiky $h [elektronický zdroj] = $b Czech cuisine in the context of culinary tourism / $c Michal Trousil
    246
    31
    $a Czech cuisine in the context of culinary tourism
    500
      
    $a Článek v elektronické podobě na nosiči CD-ROM
    538
      
    $a Požadavky na systém: Adobe Acrobat
    650
    07
    $7 hk_us_auth*m0058932 $a gastronomie $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*m0048228 $a turistika $2 czenas
    650
    04
    $7 hk_us_auth*0071821 $a zážitková turistika
    650
    07
    $7 hk_us_auth*m0086371 $a cestovní ruch $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*m0081449 $a stravování $2 czenas
    650
    04
    $7 hk_us_auth*0012305 $a kvalita služeb
    650
    04
    $7 hk_us_auth*0009348 $a rozvoj cestovního ruchu
    655
    -4
    $7 hk_us_auth*0008276 $a články ze sborníku
    773
    0-
    $w hk_us_cat*m0568630 $t Sborník referátů z 2. doktorandské konference Katedry rekreologie a cestovního ruchu FIM UHK $b Vyd. 1. $h 1 elektronický optický disk (CD-ROM) $z 978-80-7041-527-6 (CD-ROM) $7 c2am $a Univerzita Hradec Králové $d Hradec Králové : Gaudeamus, 2009 $g s. 76-84
    910
      
    $a HKD002 $t rm
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.