Počet záznamů: 1  

Vybrané aspekty české produkce a konkurenceschopnosti drůbežího masa v kontextu globálního trhu

  1. SYS0028247
    LBL
      
    00000naa-a22^^^^^7a-4500
    003
      
    CZ-HkUHK
    005
      
    20170523171612.4
    007
      
    ta
    008
      
    131115s2013----xr-||||||||||-10|-0-cze-d
    040
      
    $a HKD002 $b cze
    041
    0-
    $a cze $b eng
    072
      
    $a 339.5 $x Zahraniční obchod. Mezinárodní obchod $9 4 $2 Konspekt $T . $7 hk_us_auth*m0351108
    100
    1-
    $7 hk_us_auth*0079240 $a Rosochatecká, Eva $4 aut
    245
    10
    $a Vybrané aspekty české produkce a konkurenceschopnosti drůbežího masa v kontextu globálního trhu = $b The selected aspects of Czech poultry meat production and competitiveness in the context of global market / $c Eva Rosochatecká, Luboš Smutka, Anna Belova
    246
    31
    $a Selected aspects of Czech poultry meat production and competitiveness in the context of global market
    300
      
    $b 2 tab.
    530
      
    $a Dostupné též v elektronické podobě
    650
    07
    $7 hk_us_auth*m0092228 $a zahraniční obchod $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*0011081 $a konkurenceschopnost $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*0069332 $a masný průmysl $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*0079242 $a drůbeží maso $2 czenas
    651
    -7
    $7 hk_us_auth*m0039979 $a Česko $2 czenas
    655
    -4
    $7 hk_us_auth*0008276 $a články ze sborníku
    700
    1-
    $7 hk_us_auth*m0562523 $a Smutka, Luboš $4 aut
    700
    1-
    $7 hk_us_auth*0079241 $a Belova, Anna Vladimirovna $4 aut
    773
    0-
    $w hk_us_cat*0026739 $t Hradecké ekonomické dny 2013 $b Vyd. 1. $h 369 s. $z 978-80-7435-250-8 (brož.) $7 m2am $a Hradecké ekonomické dny 2013 $d Hradec Králové : Gaudeamus, 2013 $g S. 151-156
    856
    41
    $u http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2013_2.pdf $y Elektronická verze
    910
      
    $a HKD002 $t rm
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.