Počet záznamů: 1  

Obecná potravinářská technologie

  1. SYSm0266610
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-HkUHK
    005
      
    20130710090256.3
    007
      
    ta
    008
      
    060227s1995----xr-----e------|||-||cze-d
    020
      
    $a 80-7080-239-1
    040
      
    $a HKD002 $b cze
    072
    -7
    $a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt $T . $7 hk_us_auth*m0351497
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt $T . $7 hk_us_auth*m0351530
    100
    1-
    $7 hk_us_auth*m0404005 $a Čepička, Jaroslav, $d 1940-2010 $4 aut
    245
    10
    $a Obecná potravinářská technologie / $c Jaroslav Čepička a kolektiv
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Praha : $b Vysoká škola chemicko-technologická, $c 1995
    300
      
    $a 246 s.
    500
      
    $a Dotisk 1999
    650
    07
    $7 hk_us_auth*m0034426 $a technika $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*m0062886 $a potravinářský průmysl $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*m0296773 $a potravinářství $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*m0035225 $a potraviny $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*0010719 $a potravinářské suroviny $2 czenas
    650
    04
    $7 hk_us_auth*0015226 $a potravinářská technologie
    655
    -4
    $7 hk_us_auth*0008281 $a vysokoškolská skripta
    710
    2-
    $7 hk_us_auth*m0399816 $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
    910
      
    $a HKD002 $b S4165

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.