Počet záznamů: 1  

Poznávání vlastností běžných látek prostřednictvím fyzikálně chemického experimentu

  1. SYSm0503610
    LBL
      
    00000naa-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-HkUHK
    005
      
    20120209153315.5
    008
      
    080116s2007----xr-----e------|||-||cze-d
    040
      
    $a HKD002 $b cze
    072
    -7
    $a 54 $x Chemie. Mineralogické vědy $2 Konspekt $T . $7 hk_us_auth*m0351268
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt $T . $7 hk_us_auth*m0351530
    100
    1-
    $7 hk_us_auth*m0552027 $a Stratilová Urválková, Eva $4 aut
    245
    10
    $a Poznávání vlastností běžných látek prostřednictvím fyzikálně chemického experimentu = $b Discovering the ordinary substances through physical chemistry experiment / $c Eva Stratilová Urválková, Petr Šmejkal, Hana Čtrnáctová
    246
    31
    $a Discovering the ordinary substances through physical chemistry experiment
    500
      
    $a V tištěném sborníku pouze abstrakt článku, plný text k dispozici na CD-ROM
    650
    04
    $7 hk_us_auth*m0138989 $a vyučování chemie
    650
    04
    $7 hk_us_auth*0016072 $a laboratorní chemie
    650
    04
    $7 hk_us_auth*0010014 $a laboratorní práce
    650
    07
    $7 hk_us_auth*0009441 $a laboratorní technika $2 czenas
    650
    04
    $7 hk_us_auth*0010752 $a chemické experimenty
    650
    07
    $7 hk_us_auth*m0163658 $a učební pomůcky $2 czenas
    650
    07
    $7 hk_us_auth*0008750 $a střední školy $2 czenas
    655
    -4
    $7 hk_us_auth*0008276 $a články ze sborníku
    700
    1-
    $7 hk_us_auth*m0451567 $a Šmejkal, Petr, $d 1973- $4 aut
    700
    1-
    $7 hk_us_auth*m0372629 $a Čtrnáctová, Hana, $d 1952- $4 aut
    773
    0-
    $w hk_us_cat*m0446959 $a Alternativní metody výuky $b Vyd. 1. $d Hradec Králové : Gaudeamus, 2007 $t 5. ročník konference Alternativní metody výuky 2007 $7 m2am $g s. 42
    910
      
    $a HKD002
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.