Počet záznamů: 1  

Česká gastronomie v kontextu kulinářské turistiky

  1. Trousil, Michal, 1979-

    Česká gastronomie v kontextu kulinářské turistiky [elektronický zdroj] = Czech cuisine in the context of culinary tourism / Michal Trousil. -- Článek v elektronické podobě na nosiči CD-ROM. -- Požadavky na systém: Adobe Acrobat.
    In: Sborník referátů z 2. doktorandské konference Katedry rekreologie a cestovního ruchu FIM UHK. -- Vyd. 1.. -- 1 elektronický optický disk (CD-ROM). -- 978-80-7041-527-6 (CD-ROM) Univerzita Hradec Králové. -- Hradec Králové : Gaudeamus, 2009. -- s. 76-84.

    gastronomie * turistika * cestovní ruch * stravování * zážitková turistika * kvalita služeb * rozvoj cestovního ruchu * články ze sborníku
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.