Počet záznamů: 1  

Vybrané aspekty české produkce a konkurenceschopnosti drůbežího masa v kontextu globálního trhu

  1. Rosochatecká, Eva

    Vybrané aspekty české produkce a konkurenceschopnosti drůbežího masa v kontextu globálního trhu = The selected aspects of Czech poultry meat production and competitiveness in the context of global market / Eva Rosochatecká, Luboš Smutka, Anna Belova. -- 2 tab. -- Dostupné též v elektronické podobě.
    In: Hradecké ekonomické dny 2013. -- Vyd. 1.. -- 369 s.. -- 978-80-7435-250-8 (brož.) Hradecké ekonomické dny 2013. -- Hradec Králové : Gaudeamus, 2013. -- S. 151-156.
    I. Smutka, Luboš II. Belova, Anna Vladimirovna


    zahraniční obchod * konkurenceschopnost * masný průmysl * drůbeží maso * Česko * články ze sborníku
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.