Počet záznamů: 1  

Sustainable culinarytourism as a source of economic and social development of the region

  1. Varvažovská, Pavla

    Sustainable culinarytourism as a source of economic and social development of the region / Pavla Varvažovská, Daniela Šálková. -- 1 tabulka. -- Chyba v názvu článku. -- Dostupné též v elektronické podobě.
    In: Hradecké ekonomické dny. -- Hradec Economic Days 2015. -- 1st edition. -- Hradec Králové: Gaudeamus, 2015. -- 353 stran. -- 978-80-7435-550-9. -- S. 302-308.
    I. Šálková, Daniela


    gastronomický cestovní ruch * regionální výrobky * podpora regionálního rozvoje * regionální rozvoj * výzkum - Česko * Jihočeský kraj (Česko : 2000-) * články ze sborníku
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.