Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor osobní jméno = "Davenport Thomas H 1954"
  1. Information ecology : mastering the information and knowledge environment / Thomas H. Davenport with Laurence Prusak . New York : Oxford University Press, 1997 ; Oxford . 255 s . ISBN 0-19-511168-0 : .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0010
  2. Kdo klikne, koupí, lže nebo zemře : síla předpovědí pomocí prediktivní analytiky / Eric Siegel ; [překlad Ivo Magera]  Brno : BizBooks, 2014 . 318 stran . ISBN 978-80-265-0168-8 (brožováno) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  3. Thinking for a living : how to get better performance and results from knowledge workers / Thomas H. Davenport . Boston : Harvard Business School Press, c2005 . ix, 226 s . ISBN 1-59139-423-6 .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  4. What's the big idea? : creating and capitalizing on the best management thinking / Thomas H. Davenport, Laurence Prusak with H. James Wilson . Boston : Harvard Business School Press, 2003 . xi, 242 s . ISBN 1-57851-931-4 (váz.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  5. Working knowledge : how organizations manage what they know / Thomas H. Davenport, Laurence Prusak . Boston : Harvard Business School Press, 1998 . xxiv, 199 s . ISBN 1-57851-301-4 (brož.) .   [4, z toho volných 4]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0400
  6. Working knowledge : how organizations manage what they know / Thomas H. Davenport, Laurence Prusak . Boston : Harvard Business School Press, 1998 . 199 s . ISBN 0-87584-655-6 : .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.