Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor osobní jméno = "Klímová Helena 1951"
  1. Co víme o organických sloučeninách a průběhu chemických reakcí : pracovní sešit pro žáky 8. ročníků základních škol a pro žáky nižších ročníků víceletých gymnázií / Hana Čtrnáctová, Věra Vaňková, Helena Klímová. 8 . Praha : Prospektrum . ISBN 80-85431-99-8 (brož.) .   [3, z toho volných 2, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
    Prezenčně1000
  2. Elektronické zpracování biochemických procesů v aplikaci Powerpoint = Electronic processing of biochemical processes by MS Powerpoint aplication / Milada Roštejnská, Helena Klímová .
    In: Alternativní metody výuky. Hradec Králové : Gaudeamus, 2007. 5. ročník konference Alternativní metody výuky 2007. s. 34 .
    článek

    článek

  3. Integrovaná výuka ve vzdělávání v chemii = Integrated educationin chemistry / Michal Šíba, Helena Klímová .
    In: Alternativní metody výuky 2010 [65 s.]. ISBN 978-80-7435-043-6 (brož.) Alternativní metody výuky. Hradec Králové : Gaudeamus, 2010. s. 47 .
    článek

    článek

  4. Úlohy ze středoškolské chemie . Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1992 . 220 s .   [8, z toho volných 6, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0610
    Prezenčně1000
  5. Vizualizace biochemických procesů prostřednictvím programu Macromedia Flash = Visualizations of biochemical processes by means of Macromedia Flash / Milada Roštejnská, Helena Klímová .
    In: Alternativní metody výuky. Hradec Králové : Gaudeamus, 2008. 6. ročník konference Alternativní metody výuky 2008. s. 36 .
    článek

    článek

  6. Zpracování vybraných témat z výuky biochemie / Milada Roštejnská, Helena Klímová .
    In: Mezinárodní seminář o výuce chemie. Hradec Králové : Gaudeamus, 2005. Aktuální otázky výuky chemie. s. 351-355 .
    článek

    článek



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.