Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor osobní jméno = "Röd Wolfgang 1926 2014"
  1. Filosofie 19. a 20. stol. II, Novokantovství, idealismus, realismus a fenomenologie / Helmut Holzhey, Wolfgang Röd ; [z německého originálu ... přeložil Martin Pokorný] . Praha : Oikoymenh, 2006 . 515 s . ISBN 80-7298-178-1 (váz.) .   [4, z toho volných 3, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0100
    Univerzitní knihovna UHK0200
    Prezenčně1000
  2. Filosofie 19. a 20. století. III, Filosofie života a filosofie existence / Rainer Thurnher, Wolfgang Röd, Heinrich Schmidinger ; [z německého originálu ... přeložil Miroslav Petříček] . Praha : Oikoymenh, 2009 . 523 s . ISBN 978-80-7298-177-9 (váz.) .   [3, z toho volných 2, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0100
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Prezenčně1000
  3. Německá klasická filosofie. I, Od Kanta k Schopenhauerovi / Wolfgang Röd ; přeložil Jindřich Karásek  Praha : OIKOYMENH, 2015 . 351 stran . ISBN 978-80-7298-200-4 (vázáno) . http://web.flu.cas.cz/scan/323536322.pdf .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0100
  4. Novověká filosofie. I, Od Francise Bacona po Spinozu / Wolfgang Röd ; z německého originálu ... Philosophie der Neuzeit 1. Von Francis Bacon bis Spinoza ... přeložil Jindřich Karásek  Praha : Oikoymenh, 2001 . 383 stran . ISBN 80-7298-039-4 (vázáno) .   [3, z toho volných 2, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
    Prezenčně1000
  5. Novověká filosofie / Wolfgang Röd ; [z německého originálu ... přeložil Jindřich Karásek]. II, Od Newtona po Rousseaua . Praha : Oikoymenh, 2004 . 579 s . ISBN 80-7298-109-9 .   [2, z toho volných 1, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0100
    Prezenčně1000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.