Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 9  
Váš dotaz: Autor osobní jméno = "Sgall Petr 1926"
  1. . Praha : Academia, 1984 . 379 s [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  2. Čas a modalita v češtině / Jarmila Panevová, Eva Benešová, Petr Sgall . Praha : Universita Karlova, 1971 . 169 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  3. Čeština bez příkras . Praha : H+H, 1992 . 181s . ISBN 80-85467-29-1 : .   [3, z toho volných 3]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0300
  4. . Praha : Academia, 1967 . 238 s [3, z toho volných 3]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0300
  5. Jak psát a jak nepsat česky / Petr Sgall, Jarmila Panevová . Praha : Karolinum, 2004 . 197 s . ISBN 80-246-0871-5 .   [3, z toho volných 2, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
    Prezenčně1000
  6. Jazyk, mluvení, psaní / Petr Sgall . Praha : Karolinum, 2011 . 307 s . ISBN 978-80-246-1903-3 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  7. The meaning of the sentence in its semantic and pragmatic aspects / Petr Sgall, Eva Hajičová, Jarmila Panevová . Praha : Academia, 1986 . 353 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  8. Učíme stroje česky / Petr Sgall Pyramida . Praha : Panorama, 1982 : . 295 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  9. Úvod do syntaxe a sémantiky : některé nové směry v teoretické lingvistice / Petr Sgall ... [a kol.] . Praha : Academia, 1986 . 197 s .   [4, z toho volných 4]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0400


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.