Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 14  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0008421 amg^"
  1. . Praha : Avicenum, 1984 . 204 s [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  2. Schlüssel des Lebens . Berlin : Akademie Verlag, 1972 . 269 s [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  3. Fundamentals of microbiome science : how microbes shape animal biology / Angela E. Douglas . Princeton ; Oxford : Princeton University Press, 2018 . viii, 236 stran . ISBN 978-0-691-16034-4 (vázáno) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  4. Fyziologie baktérií / František Kaprálek . Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1986 . 603 s .   [3, z toho volných 3]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0300
  5. Isolace auxotrofních bakterií / Bohumír Liška . Praha : Nakladatelství Československé akademie věd, 1964 . 65 s, 3 obr, 3 tab .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  6. Louis Pasteur Kdo je . Praha : Orbis, 1946 . 39 s .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
  7. . Praha : Avicenum, 1988 . 115 s [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  8. Mikroby v přírodě a v domácnosti : (bakterie, kvasinky a plísně) / napsal Jindřich Seehák . V Praze : Jos. R. Vilímek, [1916] . 40 s .
    kniha

    kniha

  9. . Praha : Avicenum, 1988 . 202 s [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  10. . Bratislava : Veda, 1987 . 85 s [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.