Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 10  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0008463 amg^"
  1. ABC o nápojích / Jindřiška Angerová, Jaroslav Sůra . Praha : Merkur, 1986 . 245 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  2. . London : Hodder & Stoughton, 1990 . 398 s . ISBN 0-340-50514-1 [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  3. Hostitelem bez rozpaků / Josef Michálek . Praha : Merkur, 1987 . 166 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  4. Jak se chovat ve společnosti : slavnostní příležitosti, události, svátky / Ivo Sedláček, Tomáš Sedláček . Praha : Computer Press, 2001 . iv, 68 s . ISBN 80-7226-483-4 : .   [6, z toho volných 5, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0500
    Prezenčně1000
  5. O jídle a pití jindy a jinde / Jiří Guth Duch a svět . Praha : Topič, 1918 . 60 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  6. Kultura stolování / Marcela Vítková . Hradec Králové : Gaudeamus, 1998 . 56 s . ISBN 80-7041-614-9 : .   [6, z toho volných 6]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0600
  7. O hostinách a hodokvasech jindy a jinde Duch a svět . Praha : Topič, [19--] . 72 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  8. Obchodní obědy a večeře : jak úspěšně využít jejich potenciál / Lioba Werth, Christopher Thum ; [překlad Johana Dudichum] . Praha : ASPI, 2007 . 107 s . ISBN 978-80-7357-282-2 (brož.) : .   [2, z toho volných 1, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Prezenčně1000
  9. Poctivé mravy a společenské řády při jídle a pití : po rozumu starých Čechův . V Praze : Jos. R. Vilímek, 1890 . 79 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  10. S knížaty u stolu : kuchyně a kultura stolování na středověkých vévodských dvorech v Opavě a Ratiboři / autoři: Kateřina Břečková, Miroslava Cejpová, Hana Fabiánová, Petra Kaniová, František Kolář, Irena Korbelářová, Barbara Marethová, Dalibor Prix, Romana Rosová, Hedvika Sedláčková, Romuald Turakiewicz, Michal Zezula  Ostrava ; Ratiboř : Národní památkový ústav, územní odborné pracoviště v Ostravě ve spolupráci se Slezskou univerzitou v Opavě a Powiatem Raciborskim, 2018 . 271 stran . ISBN 978-80-88240-08-2 (Národní památkový ústav Ostrava ; brožováno). ISBN 978-80-7510-332-1 (Slezská univerzita ; brožováno) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.