Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0008785 xcla^"
  1. The magnetic properties of microcrystalline material prepared by compaction of powdered permalloy / P. Kollár ... [et al.] .
    In: 16th conference of Czech and Slovak physicists [427 s.] Konference českých a slovenských fyziků. Hradec Králové : MAFY, 2009. s. 191-196 : 1 obr., 6 grafů .
    článek

    článek

  2. Magnetic properties of the Fe-based powder and bulk alloys / J. Füzer ... [et al.] .
    In: 16th conference of Czech and Slovak physicists [427 s.] Konference českých a slovenských fyziků. Hradec Králové : MAFY, 2009. s. 197-201 : 1 tab., 7 grafů .
    článek

    článek

  3. Magneto-caloric effect in Lu2Fe17 and Y2Fe17 under high hydrostatic pressure / M. Součková, J. Kamarád, Z. Arnold .
    In: 16th conference of Czech and Slovak physicists [427 s.] Konference českých a slovenských fyziků. Hradec Králové : MAFY, 2009. s. 202-204 : 1 tab., 2 grafy .
    článek

    článek

  4. Obliczanie termicznie indukowanych magnetycznych i elektronowych właściwości związków ziem rzadkich na przykładzie grupy związków ReRu2Si2 / Rafał Michalski .
    In: Modelování ve výuce chemie. Hradec Králové : Gaudeamus, 2005. Modelování ve výuce chemie. s. 112-119 : 1 obr, 1 tab. .
    článek

    článek

  5. Transport and magnetic properties of Bi2-xCrxSe3 single crystals / P. Janíček ... [et al.] .
    In: 16th conference of Czech and Slovak physicists [427 s.] Konference českých a slovenských fyziků. Hradec Králové : MAFY, 2009. s. 166-174 : 4 tab., 5 grafů .
    článek

    článek

  6. Tři experimenty inspirované miskoncepcemi SŠ studentů v elektřině a magnetismu / Věra Koudelková, Leoš Dvořák .
    In: Veletrh nápadů učitelů fyziky 18. Hradec Králové : Gaudeamus, 2013 [335 stran]. ISBN 978-80-7435-372-7. S. 137-142 . http://vnuf.cz/sbornik/rocniky/Veletrh_18_(Hradec_Kralove_2013).pdf .
    článek

    článek



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.