Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 8  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0010897 amg^"
  1. Buržoazní filozofie 20. století / [redakční kolegium: L.N. Mitrochin, T.I. Ojzerman, L.N. Šeršenko ; z ruského originálu ... přeložila Zora Rozehnalová] . Praha : Svoboda, 1977 . 364 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  2. Český pozitivismus : příspěvek k charakteristice jedné z tradic českého buržoazního myšlení / Jiří Cetl Spisy Filozofické fakulty Univerzity J.E. Purkyně v Brně . Brno : Univerzita J.E. Purkyně, 1981 : . 173 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  3. Hmota a vědomí : (marxistická teorie odrazu) / Jan Beránek . Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1982 . 219 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  4. K dějinám klasické buržoazní filozofie / Manfred Buhr Filozofie a současnost . Praha : Svoboda, 1977 . 130 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  5. . Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1974 . 119 s [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  6. Technologické iluze : ke kritice teorií stádií růstu / Oskar Krejčí . Praha : Academia, 1986 . 182 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  7. Třetí cesta Herberta Marcuseho / Robert Steigerwald . Praha : Svoboda, 1971 . 398 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  8. Základní otázky filosofie logického pozitivismu / Vladimír Ruml . Praha : Nakladatelství Československé akademie věd, 1962 . 257 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.