Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0015226 amg^"
  1. Food science and technology / edited by Geoffrey Campbell-Platt . Chichester : Wiley-Blackwell, 2009 . xi, 508 s, [14] s barev obr příl . ISBN 978-0-632-06421-2 (váz.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  2. Henri Nestlé (1814-1890) : vom Frankfurter Apothekergehilfen zum Schweizer Pionierunternehmer / Albert Pfiffner  Zürich : Chronos Verlag, [1993]  ©1993 . 330 stran . ISBN 3-905311-27-5 (v knize neuvedeno ; vázáno) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0100
  3. Měření a řízení chemických, potravinářských a biotechnologických procesů. Díl II., Řízení technologických procesů / Karel Kadlec, Miloš Kmínek, Pavel Kadlec a kolektiv  Ostrava : Key Publishing s.r.o., 2017 . 616 stran . ISBN 978-80-7418-285-3 (brožováno). ISBN 978-80-7418-283-9 (soubor ; brožováno) .   [2, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0110


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.