Výsledky vyhledávání
- Food science and technology / edited by Geoffrey Campbell-Platt . Chichester : Wiley-Blackwell, 2009 . xi, 508 s, [14] s barev obr příl . ISBN 978-0-632-06421-2 (váz.) . [1, z toho volných 1]
Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované Univerzitní knihovna UHK 0 1 0 0 - Henri Nestlé (1814-1890) : vom Frankfurter Apothekergehilfen zum Schweizer Pionierunternehmer / Albert Pfiffner Zürich : Chronos Verlag, [1993] ©1993 . 330 stran . ISBN 3-905311-27-5 (v knize neuvedeno ; vázáno) . [1, z toho volných 1]
Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované Filozofická fakulta 0 1 0 0 - Měření a řízení chemických, potravinářských a biotechnologických procesů. Díl II., Řízení technologických procesů / Karel Kadlec, Miloš Kmínek, Pavel Kadlec a kolektiv Ostrava : Key Publishing s.r.o., 2017 . 616 stran . ISBN 978-80-7418-285-3 (brožováno). ISBN 978-80-7418-283-9 (soubor ; brožováno) . [2, z toho volných 1]
Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované Univerzitní knihovna UHK 0 1 1 0