Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 8  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0019345 xcla^"
  1. Důvody nízkého nebo neefektivního využívání ICT při sdílení znalostí / Vladimír Bureš .
    In: Hradec Králové : Gaudeamus, 2004. Management znalostí a eLearning: dvě strany jedné mince. s. 79-95 .
    článek

    článek

  2. Knowledge management and its contribution to an organisation's competitiveness / Vladimír Bureš .
    In: Hradecké ekonomické dny. Hradec Králové : Gaudeamus, 2006. Hradecké ekonomické dny 2006. s. 55-59 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/sbornik/SBORNIK2006.pdf .
    článek

    článek

  3. Možnosti modelování a kvantifikace znalostní intenzity organizací / Tereza Otčenášková ... [et al.] .
    In: IMEA 2012 [59 s. +]. ISBN 978-80-7435-185-3 (brož.) IMEA 2012. Hradec Králové : Gaudeamus, 2012. s. 35 .
    článek

    článek

  4. O vztahu managementu znalostí a eLearningu / Peter Mikulecký .
    In: Hradec Králové : Gaudeamus, 2004. Management znalostí a eLearning: dvě strany jedné mince. s. 7-19 .
    článek

    článek

  5. Otázky spojené se znalostním managementem / Pavel Čech .
    In: Hradec Králové : Gaudeamus, 2004. Management znalostí a eLearning: dvě strany jedné mince. s. 21-33 .
    článek

    článek

  6. Tvoření znalostní společnosti = Creation of knowledge society / Pavel Krbálek .
    In: Kognice 2008. Hradec Králové : Gaudeamus, 2008. Kognice 2008. s. 254-261 .
    článek

    článek

  7. Znalosti a procesy v štátnej a verejnej správe / Eva Rakovská .
    In: Sborník abstraktů z 6. ročníku doktorandské konference IMEA 2006 [83 s. + 1 CD-ROM]. ISBN 80-7041-164-3 IMEA 2006. Hradec Králové : Gaudeamus, 2006. s. 12-13 .
    článek

    článek

  8. Znalostní management jako aplikační oblast kognitivních věd = Knowledge management as an application field of cognitive sciences / Vladimír Bureš .
    In: Kognice 2008. Hradec Králové : Gaudeamus, 2008. Kognice 2008. s. 208-218 .
    článek

    článek



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.