Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0019424 auc^"
  1. Highly recommended : english for the hotel and catering industry / Rod Revell and Trish Stott. Student's Book . Oxford : Oxford University Press, 1996 . 110 s . ISBN 0-19-437665-6 .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  2. Highly recommended : english for the hotel and catering industry / Tim Falla. Teacher's Book . Oxford : Oxford University Press, 1996 . 64 s . ISBN 0-19-437666-4 : .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  3. english for the hotel and catering industry / Rod Revell and Trish Stott . Oxford : Oxford University Press, 1994 . 1 audiokazeta (69 min) . ISBN 0-19-437667-2 : [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  4. Highly recommended : english for the hotel and catering industry / Michael Duckworth. Workbook . Oxford : Oxford University Press, 1995 . 65 s . ISBN 0-19-437664-8 : .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  5. Němčina pro obory společného stravování . Praha : Scientia, 1993 . 287s . ISBN 80-85827-14-X : .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  6. Test your business English : hotel and catering / Alison Pohl . Middlesex : Penguin Books, 1996 . 81 s . ISBN 0-14-081593-7 .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.