Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0020718 amg^"
  1. Doporučení upravující základní ukazatele pro kategorizaci hostinských a ubytovacích zařízení . Praha : Ministerstvo hospodářství ČR, 1994 . 35s .   [5, z toho volných 5]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0500
  2. The management of service for the restaurant manager / Raymond J. Goodman . Chicago : Irwin, 1996 . 300 s . ISBN 0-256-18737-1 : .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
  3. Les métiers de l'hôtellerie et de la restauration / Céline Manceau, Laurent Thévenin . Paris : l'Etudiant, 2003 . 191 s . ISBN 2-84624-316-6 : .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  4. Opening a restaurant or Other food business starter kit : how to prepare a restaurant business plan & feasibility study / Sharon Fullen . Ocala : Atlantic Publishing Group, c2005 . S 49-284 . ISBN 0-910627363 (brož.) .   [2, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0110
  5. Pizza, Döner, McKropolis : Entwicklungen, Erscheinungsformen und Wertewandel internationaler Gastronomie : am Beispiel der Stadt Regensburg / Manuel Trummer . Münster : Waxmann, 2009 . 152 s . ISBN 978-3-8309-2201-8 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  6. Square meal : Prague restaurant & hotel guide / [author Jan Ghane Tabrizi]. . Praha : Axie, 2009 . 101 s . ISBN 978-80-903219-5-3 (brož.) .   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Prezenčně1000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.