Výsledky vyhledávání
- Doporučení upravující základní ukazatele pro kategorizaci hostinských a ubytovacích zařízení . Praha : Ministerstvo hospodářství ČR, 1994 . 35s . [5, z toho volných 5]
Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované Univerzitní knihovna UHK 0 5 0 0 - The management of service for the restaurant manager / Raymond J. Goodman . Chicago : Irwin, 1996 . 300 s . ISBN 0-256-18737-1 : . [2, z toho volných 2]
Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované Univerzitní knihovna UHK 0 2 0 0 - Les métiers de l'hôtellerie et de la restauration / Céline Manceau, Laurent Thévenin . Paris : l'Etudiant, 2003 . 191 s . ISBN 2-84624-316-6 : . [1, z toho volných 1]
Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované Univerzitní knihovna UHK 0 1 0 0 - Opening a restaurant or Other food business starter kit : how to prepare a restaurant business plan & feasibility study / Sharon Fullen . Ocala : Atlantic Publishing Group, c2005 . S 49-284 . ISBN 0-910627363 (brož.) . [2, z toho volných 1]
Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované Univerzitní knihovna UHK 0 1 1 0 - Pizza, Döner, McKropolis : Entwicklungen, Erscheinungsformen und Wertewandel internationaler Gastronomie : am Beispiel der Stadt Regensburg / Manuel Trummer . Münster : Waxmann, 2009 . 152 s . ISBN 978-3-8309-2201-8 (brož.) . [1, z toho volných 1]
Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované Univerzitní knihovna UHK 0 1 0 0 - Square meal : Prague restaurant & hotel guide / [author Jan Ghane Tabrizi]. . Praha : Axie, 2009 . 101 s . ISBN 978-80-903219-5-3 (brož.) . [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované Prezenčně 1 0 0 0