Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 8  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0029797 amg^"
  1. Antonio Vivaldi / Michael Talbot ; [z anglického originálu ... přeložila Kateřina Novotná] . Praha : Vyšehrad, 2014 . 271 stran . ISBN 978-80-7429-389-4 (vázáno) : .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  2. Fr. Ondříček / Bohuslav Šich . Praha : Orbis, 1947 . 36 s .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
  3. . Praha : Supraphon, 1975 . 153 s [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  4. Jaroslav Kocian : sborník statí a vzpomínek . Praha : Státní nakladatelství krásné literatury, hudby a umění, 1953 . 225 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  5. Josef Slavík / Vojta Lev Kdo je . Praha : Orbis, 1948 . 30 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  6. Knížka o houslích a o mnohém kolem nich : [pomocná literatura pro žáky lidových škol umění a nižších tříd konzervatoří] / Josef Micka  Praha : Panton, 1975 . 125 stran, 32 nečíslovaných stran obrazových příloh . ISBN (Vázáno) : .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  7. Otakar Ševčík : sborník statí a vzpomínek . Praha : Státní nakladatelství krásné literatury, hudby a umění, 1953 . 186 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  8. Zdeněk Gola a jeho pedagogické mistrovství / Petr Maceček  [Ostrava] : Ostravská univerzita, [2019] . 207 stran . ISBN 978-80-7599-065-5 (brožováno) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.