Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0034993 amg^"
  1. A doula's guide to the placenta / by Jemmais Keval-Baxter  [London] : Matrilineal Ink, [2017]  ©2017 . 41 stran . ISBN 978-1-9998071-5-3 (brožováno) .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0010
    kniha

    kniha

  2. Deeply into the bone : re-inventing rites of passage / Ronald L. Grimes  Berkeley ; Los Angeles ; London : University of California Press, 2000 . ix, 384 stran . ISBN 978-0-520-23675-2 (brožováno) .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0010
    Deeply into the bone

    kniha

  3. Narození a smrt v české lidové kultuře / Alexandra Navrátilová . Praha : Vyšehrad, 2004 . 413 s . ISBN 80-7021-397-3 .   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Prezenčně1000
  4. Placenta wit : mother stories, rituals, and research / edited by Nané Jordan  Bradford, ON : Demeter Press, [2017]  ©2017 . xiii, 231 stran . ISBN 978-1-77258-107-2 (brožováno) .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0010
    kniha

    kniha

  5. Repurpose your placenta : 7 amazing gifts from your baby's afterbirth / Ruth Goldberg ; foreword by Willow Buckley  [Markham, ON] : [Raymond Aaron Group], [2016] . xx, 89 stran . ISBN 978-1-77277-014-8 (brožováno) .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0010
    kniha

    kniha

  6. The depth of birth / Andrea Boyd Cohen ; illustrations by Amanda Greavette & Nikki Scioscia  [USA?] : [Ahimsa LLC], 2020 . xi, 318 stran . ISBN 978-1-7348396-0-9 (brožováno) .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0010
    kniha

    kniha



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.