Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0064551 amg^"
  1. Břeclav - Pohansko / Jana Vignatiová. II, Slovanské osídlení jižního předhradí . Brno : Masarykova univerzita, 1992 . 238 s . ISBN 80-210-0436-3 (váz.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0100
  2. Břeclav - Pohansko : velkomoravské pohřebiště u kostela. I, Archeologické prameny z pohřebiště / František Kalousek . Brno : Universita J. E. Purkyně, 1971 . 221 stran, 47 stran obrazových příloh, 1 složený nečíslovaný plán . ISBN (vázáno) : .   [3, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0100
  3. Břeclavsko v pozdní době kamenné / Jaroslav Peška, Ivo Rakovský . Mikulov : Regionální muzeum v Mikulově, 1990 . 64 s . ISBN 80-900359-1-4 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0100
  4. K časně slovanskému osídlení Břeclavi-Pohanska / Bořivoj Dostál . Praha : Academia, 1982 . 82 stran, 8 stran obrazových příloh . ISBN (brožováno) : .   [3, z toho volných 3]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0200
    Univerzitní knihovna UHK0100
  5. Oblast vodního díla Nové Mlýny od pravěku do středověku = Das Gebiet des Stausees von Nové Mlýny von der Urgeschichte bis zum Mittelalter / [Stanislav Stuchlík (ed.) ; německý překlad Richard Rothenhagen] . Brno : Archeologický ústav Akademie věd České republiky, 2002 . 503 s . ISBN 80-86023-27-3 (váz.) .   [2, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0100
  6. Pohansko bei Břeclav : ein frühmittelalterliches Zentrum als sozialwirtschaftliches System / von Jiří Macháček . Bonn : Rudolf Habelt, 2007 . 441 s . ISBN 978-3-7749-3487-0 (váz.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.