Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0067236 amg^"
  1. Bravo, šéfe! : Václav Frič vaří tradiční českou kuchyni . Praha : Ikar, 2010 . 61 s . ISBN 978-80-249-1398-8 (váz.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  2. Česká strava lidová / M. Úlehlová-Tilschová . Praha : Triton, 2011 . 444 s . ISBN 978-80-7387-421-6 (váz.) . http://toc.nkp.cz/NKC/201105/contents/nkc20112188574_1.pdf .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
  3. Kuchyně mezi Orlicí, Labem a Cidlinou : kulinárně vlastivědné putování krajem plným vody, aneb o kuchyni hradecké, chlumecké, smiřické, novobydžovské, ale také o páteru Koniášovi, latrinách, kyselu, hladké Ančce, zelí či bludičkách / Václav Malovický  Praha : MMM, 2007 . 200 stran . ISBN 978-80-903110-0-8 (vázáno) .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0010
  4. Ochutnejte Českou republiku / [text Štěpánka Orsáková, Eva Obůrková] . Brno : B4U, 2010 . 159 s . ISBN 978-80-87222-12-6 (váz.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.