Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 20  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0076350 amg^"
  1. Alsace : recettes cultes : bien brassées / Sylvie Girard-Lagorce ; préface d'Olivier Nasti ; photos: Pierre Chivoret ; stylisme: Alexia Janny  [Paris] : Solar editions, 2014 . 61 stran . ISBN 978-2-263-06449-4 (vázáno) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  2. Atlas de la France gourmande / illustré par Hervé Pinel ; [textes de Clara Manelle] . Paris : Albin Michel : Bottin Gourmand, 2012 . 109 s . ISBN 978-2-226-24283-9 (brož.) .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
  3. Bravo, šéfe! : Václav Frič vaří tradiční českou kuchyni . Praha : Ikar, 2010 . 61 s . ISBN 978-80-249-1398-8 (váz.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  4. Bretagne : recettes cultes : pur beurre / Sylvie Girard-Lagorce ; préface d'Olivier Bellin ; photos: Pierre Chivoret ; stylisme: Alexia Janny  [Paris] : Solar editions, 2014 . 61 stran . ISBN 978-2-263-06450-0 (vázáno) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  5. Classic world cuisines : history, stories, origins, recipes / James W. Brubaker . [North Charleston] : CreateSpace, 2012 . 235 s . ISBN 978-1479180400 .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  6. Culinaria Čína / Katrin Schlotterová, Elke Spielmanns-Romeová (text) ; Gregor M. Schmid, Lisa Franzová (fotografie) . [Praha] : Slovart, 2011 . 484 s . ISBN 978-80-7391-451-6 (váz.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  7. Culinaria Francie / André Dominé - editor ; Günter Beer - fotograf ; [překlad Dagmar Eisenmannová] . [Praha] : Slovart, c2012 . 468 s . ISBN 978-80-7391-651-0 (váz.) .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
  8. Culinaria Itálie : kulinární průvodce / redakce Claudia Pirasová ; fotografie Ruprecht Stempell ; [z německého originálu ... přeložily Hana Krejčí a Dagmar Lieblová] . [Praha] : Slovart, 2008 . 496 s . ISBN 978-80-7391-135-5 (váz.) . http://toc.nkp.cz/NKC/200812/contents/nkc20081829543_1.pdf .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
  9. Culinaria Španělsko / Marion Trutterová, editorka ; Günter Beer, fotograf ; [překlad Eugen Štumpf] . Praha : Slovart, c2009 . 488 s . ISBN 978-80-7391-269-7 (váz.) .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0200
  10. Čítanka o jídle, aneb, Jak se tenkrát jídávalo : (s recepty našich pra/babiček) / Eva A. Schmidtová . V Praze : Knihař, 2012 . 205 s . ISBN 978-80-86292-50-2 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.