Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0089078 xcla^"
  1. Sustainable culinarytourism as a source of economic and social development of the region / Pavla Varvažovská, Daniela Šálková .
    In: Hradecké ekonomické dny. Hradec Economic Days 2015. Hradec Králové: Gaudeamus, 2015 [353 stran]. ISBN 978-80-7435-550-9. S. 302-308 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2015_5.pdf .
    článek

    článek

  2. Turystyka kulinarna jako element rozwoju lokalnego = Culinary tourism as an element of local development / Anna Jęczmyk .
    In: Hradecké ekonomické dny. Hradec Králové: Univerzita Hradec Králové, 2016 [232 s.]. ISSN 2464-6032. S. 90-97 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2016_2.pdf .
    článek

    článek



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.