Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0094104 amg^"
  1. Čeští františkáni na přelomu středověku a novověku / Petr Hlaváček . Praha : Academia, 2005 . 218 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh . ISBN 80-200-1212-5 (vázáno) : .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  2. Čtrnáct mučedníků pražských : vpád Pasovských a závěr vlády Rudolfa II. / Petr R. Beneš, Petr Hlaváček, Tomáš Sterneck et al.  Praha : Univerzita Karlova v Praze, Filozofická fakulta : Filosofia, 2014 . 176 stran, 18 nečíslovaných stran obrazových příloh . ISBN 978-80-7308-529-2 (Univerzita Karlova, Filozofická fakulta ; brožováno). ISBN 978-80-7007-423-7 (Filosofia ; brožováno) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0100
  3. Františkánský klášter v Kadani / Petr Hlaváček . Kadaň : Město Kadaň, 2014 . 32 stran . ISBN 978-80-87884-00-3 (brožováno) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  4. Katalog der mittelalterlichen Handschriften bis zum Ende des 16. Jahrhunderts in der Zentralbibliothek der Wiener Franziskanerprovinz in Graz / bearbeitet von Franz Lackner ; unter verantwortlicher Mitarbeit von Nataša Golob, Alois Haidinger, Maria Stieglecker . Wien : Verlag der Österreichischen Akademie der Wissenschaften, 2006 . 218 stran, 24 stran obrazových příloh . ISBN 3-7001-3614-5 (brožováno) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  5. Město a klášter : františkánský konvent v raně novověké Olomouci / Martin Elbel  Praha : NLN, s.r.o., 2017 . 234 stran . ISBN 978-80-7422-532-1 (brožováno) : .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0010
    Město a klášter

    kniha



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.