Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth m0357854 auc^"
  1. Expression et style : français de perfectionnement / Bernadette Chovelon, Marie Barthe . Grenoble : Presses Universitaires de Grenoble, 2002 . 152 s . ISBN 2-7061-1081-3 .   [10, z toho volných 9, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0900
    Prezenčně1000
  2. Expression et style : perfectionner son expression en français / Bernadette Chovelon, Marie Barthe  Grenoble : Presses Universitaires de Grenoble, 2015 . 207 stran . ISBN 978-2-7061-2491-4 (brožováno) .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Katedra anglického a francouzského jazyka a literatury0010
    kniha

    kniha

  3. Le français par les textes A2-B1 : quarante-cinq textes de français facile avec exercices / Marie Barthe, Bernadette Chovelon, Anne-Marie Philogone  Grenoble : Presses Universitaires de Grenoble, [2003]  ©2003 . 205 stran . ISBN 978-2-7061-2466-2 (dotisk ; brožováno) .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Katedra anglického a francouzského jazyka a literatury0010
    kniha

    kniha

  4. Le français par les textes I : corrigés des exercices / Marie Barthe, Bernadette Chovelon, Anne-Marie Philogone  Grenoble : Presses Universitaires de Grenoble, [2006]  ©2006 . 101 stran . ISBN 978-2-7061-1836-4 (dotisk ; brožováno) .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0010
  5. Le français par les textes I : quarante-cinq textes de français facile avec exercices / Marie Barthe, Bernadette Chovelon, Anne-Marie Philogone . Grenoble : Presses Universitaires de Grenoble, c2003 . 205 s . ISBN 978-2-7061-1564-6 (dotisk : brož.). ISBN 2-7061-1146-1 (brož.) .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0010


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.