Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 9  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth m0408330 aul^"
  1. Červený a černý / Stendhal ; z francouzštiny přeložil Otakar Levý ; ilustroval Antonín Pelc  Praha : Mladá fronta, 1966 . 520 stran, 12 nečíslovaných listů obrazových příloh . ISBN (Vázáno) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  2. La Chartreuse de Parme . Paris : Bookking International, 1993 . 501 s . ISBN 2-87714-157-8 .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  3. La chartreuse de Parme . Paris : GF Flammarion, 1990 . 509 s . ISBN 2-08-070026-X .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Katedra anglického a francouzského jazyka a literatury0010
    La chartreuse de Parme

    kniha

  4. La chartreuse de Parme / Stendhal . Paris : Garnier freres, 1973 . 390 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Sklad 10100
  5. La chartreuse de Parme / Stendhal  Paris : Garnier Frères, [1961]  ©1961 . xxxiii, 685 stran .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  6. . Praha : Odeon, 1983 . 357 s [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Sklad 10100
  7. Nouvelles / Stendhal . Moscou : Editions en langues etrangeres, 1960 .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Katedra anglického a francouzského jazyka a literatury0010
    kniha

    kniha

  8. Le rouge et le noir / Stendhal . Paris : Club Géant, 1972 . 477 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Sklad 10100
  9. Le rouge et le noir : chronique de 1830 / Stendhal . Paris : Bookking International, 1993 . 511 s . ISBN 2-87714-145-4 : .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.