Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth m0426193 azn^"
  1. Česká beseda o německých badatelích v oblasti pomocných věd historických, archivnictví a edic historických pramenů : příspěvky z konference pořádané 12. listopadu 1999 v Ústí nad Labem katedrou historie Pedagogické fakulty Univerzity J.E. Purkyně v Ústí nad Labem a katedrou pomocných věd historických a archivního studia Filozofické fakulty Univerzity Karlovy v Praze / k vydání připravila Hana Pátková . Dolní Břežany : Scriptorium, 2000 . 99 stran . ISBN 80-86197-20-4 (brožováno) : .   [4, z toho volných 3, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0300
    Prezenčně1000
  2. The history of written culture in the "Carpatho-Danubian" region I. : Bratislava - Praha 2003 / edited by Hana Pátkova, Pavel Spunar and Juraj Šedivý  Bratislava ; Praha : Chronos, 2003 . 220 stran . ISBN 80-89027-09-1 (brožováno) .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0200
  3. Světci a jejich kult ve středověku / [uspořádal Petr Kubín za spolupráce Hany Pátkové a Tomáše Petráčka] . České Budějovice : Ústav dějin křesťanského umění Katolické teologické fakulty Univerzity Karlovy v Praze v nakladatelství Tomáš Halama, 2006 . 410 stran . ISBN 80-903600-6-8 (vázáno) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0100
  4. Wallfahrten in der europäischen Kultur : Tagungsband Pribram, 26.-29. Mai 2004 = Pilgrimage in European culture : proceedings of the symposium Pribram, May 26th - 29th 2004 / Daniel Doležal/Hartmut Kühne (Hrsg.) ; unter Mitarbeit von Eva Doležalová, Markéta Holubová, Jan Hrdina und Hana Pátková . Frankfurt am Main : Peter Lang, 2006 . 730 stran . ISBN 3-631-54996-2 (brožováno) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.