Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0008269 azn^"
  1. Doba jagellonská v zemích České koruny (1471-1526) : konference k založení Ústavu dějin křesťanského umění KTF UK v Praze (2.-4.10.2003) / [editor Viktor Kubík] . České Budějovice : Ústav dějin křesťanského umění Katolické teologické fakulty Univerzity Karlovy v Praze v nakladatelství Tomáš Halama, 2005 . 399 stran . ISBN 80-903600-0-9 (Tomáš Halama ; brožováno) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  2. Podzim středověku : vyhraňování geografických teritorií, městská kultura a procesy vzniku lokálních uměleckých škol ve střední Evropě 15. století : Brno, Moravská galerie, Místodržitelský palác 24.-25. února 2000 = The waning of the middle ages : specification of geographic territories, town culture and the rise of local artistic schools in 15th century central Europe : Brno, Moravian Gallery, Governor's Palace 24-25 February 2000 . Brno : Moravská galerie, 2001 . 198 stran . ISBN 80-7027-108-6 (brožováno) .   [2, z toho volných 2]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Katedra výtvarné revize0100
    Filozofická fakulta0100
  3. Struktura feudální společnosti na území Československa a Polska do přelomu 15. a 16. století / sestavili a redigovali: Ján Čierny, František Hejl a Antonín Verbík  Praha : Ústav československých a světových dějin Československé akademie věd, 1984 . 425 stran . ISBN (Brožováno) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  4. Výrobní a technologické aspekty středověkých a raně novověkých komorových kachlů : seminář : Uherské Hradiště, 11. února 2009 / editor Zdeněk Měřínský . Brno : Masarykova univerzita, 2011 . 85 s . ISBN 978-80-210-5540-7 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Filozofická fakulta0100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.