Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0010169 amg^"
  1. Getting science grants : effective strategies for funding success / Thomas R. Blackburn . San Francisco : Jossey-Bass, 2003 . xiii, 140 s . ISBN 0-7879-6746-7 (brož.) .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0010
  2. Grantové nabídky a české školy / Milan Pol, Milada Rabušicová a kol. . Praha : Národní vzdělávací fond - Národní informační středisko pro poradenství, 2003 . 128 s . ISBN 80-903125-9-4 (brož.) .   [2, z toho volných 1, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
    Prezenčně1000
  3. Jak psát a přednášet o vědě / Zdeněk Šesták . Praha : Academia, 1999 . 204 s . ISBN 80-200-0755-5 : .   [15, z toho volných 11, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK01130
    Prezenčně1000
  4. Mobility scoreboard : higher education background report  Brussels : Education, Audiovisual and Culture Executive Agency, [2016]  ©2016 . 108 stran . ISBN 978-92-9492-367-7 (brožováno) .   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Prezenčně1000
  5. Sborník studijních materiálů ke kurzu Rozvoj kompetencí pro řízení výzkumných organizací a týmů, podporu týmové práce a projektový management / [editor Hana Hornyšová] . Hradec Králové : Gaudeamus, 2013 . 130 s . ISBN 978-80-7435-349-9 (brož.) .   [60, z toho volných 59, prezenčně 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK05900
    Prezenčně1000
  6. Writing successful science proposals / Andrew J. Friedland and Carol L. Folt . New Haven : Yale University Press, 2009 . xvii, 201 s . ISBN 978-0-300-11939-8 (brož.) .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.