Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 13  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0010327 amg^"
  1. die schönsten tropischen Süsswasserfische . Stuttgart : Verlag Eugen Ulmer, c1975 . 251 s . ISBN 3-8001-7021-3 [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  2. . Bratislava : Príroda, 1987 . 181 s [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  3. . Praha : Československá akademie věd, 1953 . 100 s [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  4. Naše ryby / 0osef Mihálik, František Reisner . Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1986 . 141 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  5. Phlilip's guide to freshwater fish of Britain and Europe / Peter S. Maitland and Keith Linsell . London : Phlilip's, 2006 . 272 s . ISBN 0-540-08881-1 (pbk.) .   [1, z toho volných 0]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0010
  6. . Praha : Orbis, 1965 . 409 s [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  7. Poznáváme naše ryby . Praha : Brázda, 1992 . 285s . ISBN 80-209-0227-9 : .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100
  8. . Praha : Academia, 1992 . 239 s . ISBN 80-200-0231-6 : [3, z toho volných 3]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0300
  9. . Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1978 . 189 s [3, z toho volných 3]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0300
  10. Sladkovodní ryby . Praha : Artia, 1971 . 133 s .   [1, z toho volných 1]
    Pobočka Prezenčně Volné Vypůjčené Rezervované
    Univerzitní knihovna UHK0100

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.