Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^hk_us_auth 0010440 xcla^"
  1. Geocaching jako nová forma cestovního ruchu v chráněných územích = Geocaching as a new form of tourism in protected areas / Aneta Fišerová .
    In: Dobrá praxe v udržitelnosti cestovního ruchu (konference. Dobrá praxe v udržitelnosti cestovního ruchu. Hradec Králové : Gaudeamus, 2015 [58 s.]. ISBN 978-80-7435-408-3 (brož.). S. 10-17 .
    článek

    článek

  2. Návštěvnická intrastruktura chráněných území / Pavel Pešout, Karolína Šůlová, Tomáš Licek .
    In: Dobrá praxe v udržitelnosti cestovního ruchu (konference. Dobrá praxe v udržitelnosti cestovního ruchu. Hradec Králové : Gaudeamus, 2015 [89 s.]. ISBN 978-80-7435-537-0 (brož.). S. 48-57 .
    článek

    článek

  3. Space protected through competition as exemplified by the Tatra National Park / Alina Kulczyk-Dynowska .
    In: Hradecké ekonomické dny. Hradec Economic Days 2015. Hradec Králové: Gaudeamus, 2015 [373 stran]. ISBN 978-80-7435-549-3. S. 322-330 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2015_4.pdf .
    článek

    článek

  4. The spatial and financial aspects of protected areas using the example of the Babia Góra National Park / Alina Kulczyk-Dynowska .
    In: Hradecké ekonomické dny 2014. Hradec Ekonomic Days 2014 [461 s.]. Hradec Králové : Gaudeamus, 2014. ISBN 978-80-7435-369-7 (brož.). S. 108-118 . http://fim2.uhk.cz/hed/data/proceedings_2014_4.pdf .
    článek

    článek

  5. Ukázka možností zvýšení atraktivity naučných stezek na vybraných příkladech z chráněných lokalit hl. m. Prahy = Sample options of increase the attractiveness of nature trails on selected examples of protected areas city of Prague / Milan Maršálek .
    In: Dobrá praxe v udržitelnosti cestovního ruchu [137 s.]. ISBN 978-80-7435-241-6 (brož.) Dobrá praxe v udržitelnosti cestovního ruchu. Hradec Králové : Gaudeamus, 2013. S. 52-59 .
    článek

    článek



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.